Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Zware geïntegreerde flens

 
Codering
-3A = ANSI flenzen
-3D = DIN flenzen
Beschikbaar voor de maten
T50, T100, T200, T400
Beschikbare materialen
PE, PE cond., PTFE, PTFE cond

Lucht gedreven membraanpompen met geïntegreerde flenzen zijn een robuust en solide ontwerp. Wanneer het risico bestaat dat trillingen van de installatie op de pomp worden overgebracht, zorgen de massieve manchetten voor een betere stabiliteit en afdichting van de pomp. De meer materiële en robuuste constructie is een perfecte oplossing voor de meest veeleisende toepassingen, zoals bij TF-filterperspompen waar de pomp bij hogere druk werkt. Met deze oplossing kunnen we de pomp op de installatie aansluiten via een flens (DIN, ANSI) of via een BSP-draad.

KENMERKEN & VOORDELEN

  • Robuust ontwerp. Pompen met geïntegreerde flenzen zijn een robuust en solide ontwerp.
  • Trillingsbestendig. Wanneer het risico bestaat dat trillingen van de installatie op de pomp worden overgebracht, zorgen de solide manifolds voor een betere stabiliteit en afdichting van de pomp.
  • Toepassingen met hogere druk. De meer materiële en robuuste constructie is een perfecte oplossing voor de meest veeleisende toepassingen, zoals in TF-filterperspompen waar de pomp bij hogere druk werkt.
  • Veelzijdig. Met deze oplossing kunnen we de pomp op de installatie aansluiten via een flens (DIN, ANSI) of via een BSP-draad.