Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Centrifugaalpompen

Breed assortiment centrifugaalpompen in roestvrij staal en in kunststoffen PP en PVDF. Horizontale pompen, magneet gedreven pompen en verticale pompen. Tapflo centrifugaalpompen behoren tot de meest veelzijdige pompen op de huidige markt. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende installaties in tal van toepassingen. Dankzij het eenvoudige werkingsprincipe, met een compact en betrouwbaar ontwerp. De pompserie kent een zeer breed toepassingsgebied - van watertransport tot het verpompen van chemicaliën.

CTI

CTX-H HYGIËNISCHE SERIE

De premium pompserie van Tapflo met superieure prestaties. Dankzij de robuuste constructie en een compact en betrouwbaar ontwerp, garanderen centrifugaalpompen met hoge prestaties CTX een langdurige storingsvrije werking en dus korte stilstand tijden.

 

 Bekijk product 

CTI

CTX-I INDUSTRIËLE SERIE

De premium pompserie van Tapflo met superieure prestaties. Dankzij de robuuste constructie en een compact en betrouwbaar ontwerp zorgen centrifugaalpompen met hoge prestaties CTX voor een langdurige storingsvrije werking en dus voor korte stilstand tijden.

 

 Bekijk product 

CTI

CTI INDUSTRIËLE POMPEN

De CT-pompen zijn centrifugaalpompen met open of halfopen waaier. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig en mechanisch sterk materiaal - AISI 316L roestvrij staal. De pompserie voldoet aan de eisen van diverse hedendaagse industrieën.

 

 Bekijk product 

CTH

CTH HYGIËNISCHE POMPEN

De CT pompen zijn open of half open waaier één-traps centrifugaalpompen. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig en mechanisch sterk materiaal - AISI316L roestvaststaal. De pompserie voldoet aan de eisen van diverse hedendaagse industrieën.

 

 Bekijk product 

 

CTM

CTM MAGNEETAANGEDREVEN POMPEN

CTM-pompen worden gebruikt in de meeste industrieën waar vloeistoffen worden verpompt. De pompen verwerken vele soorten lage en normale viskeuze schone vloeistoffen zoals chemisch agressieve en giftige.
 
 

 

 Bekijk product 

CTV

CTV VERTICALE POMPEN

CTV is een enkeltraps verticale centrifugaalpomp die eenvoudig maar zeer betrouwbaar werkt. De pomp is gespecialiseerd in de overdracht en circulatie van diverse vloeistoffen uit containers, schachten en tanks.
 
 

 

 Bekijk product 

CTS

CTS ZELF AANZUIGENDE POMPENS

CTS is een zelf aanzuigende centrifugaalpomp met open waaier, vervaardigd van roestvaststaal AISI36L. Door de zelf aanzuigende eigenschap kan de pomp worden gebruikt in toepassingen waar standaard CT-pompen niet bruikbaar zijn.
 

 

 Bekijk product 

CTXS ZELFAANZUIGENDE POMPEN MET HOGE PRESTATIES

Dankzij het zelfaanzuigende vermogen kan de pomp worden gebruikt in situaties waar een droge aanzuighoogte nodig is. nodig is. Omdat de standaard CTX-pomp geen onderdruk kan genereren, kunnen we de pomp met een eenvoudige aanpassing tot 5 meter hoogte laten oppompen.

 

 View Product 

 

CTP

CTP KUNSTSTOF POMPEN

De CTP-pompen zijn halfopen één-traps centrifugaalpompen. Omdat er geen metalen delen aan de vloeistofzijde zijn, zijn de pompen ideaal voor chemicaliën overdracht en circulatie in de oppervlaktebehandelingsindustrie.

 

 Bekijk product