Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Dompelpompen

Tapflo dompelpompen zijn ontworpen voor een uitgebreide reeks toepassingen. Wij bieden pompen voor de drainage van vlakke oppervlakken, riolering, ontwatering van bron-, regen- en grondwater en slurries en slib met deeltjes. Al onze dompelpompen leveren de prestaties, de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak die u nodig hebt bij het verpompen van vloeistoffen die voornamelijk uit water bestaan.

Wanneer hebt u een dompelpomp nodig?

Een dompelpomp kan worden gebruikt als vaste oplossing voor het legen van water wanneer een bepaald vloeistofniveau is bereikt, of als mobiele en gebruiksvriendelijke evacuatiepomp wanneer u ongewenst water of slurries moet verwijderen:

  • Op bouwplaatsen
  • Diepe putboringen
  • Afvoer van ruimtes
  • Riolen
  • Opvang regenwater
  • Voor irrigatiedoeleinden
  • Industriële waterwinning
  • Huishoudelijk gebruik (overstroming)

Wij bieden drainagepompen, rioolwaterpompen, ontwateringspompen en slib- en gierpompen. Onze drainagepompen kunnen draineren tot 1 mm waterniveau op vlakke oppervlakken en onze afvalwaterpompen hebben een grote vrije doorlaat waardoor ze gemakkelijk vloeistof met gesuspendeerde zachte vaste stoffen en vezelige materialen kunnen afvoeren.

Wanneer u bronwater, regenwater, grondwater en zandhoudend water moet verpompen zullen onze ontwateringspompen de klus klaren en de meeste modellen worden geleverd met niveauregelingsmogelijkheden voor economisch en geautomatiseerd gebruik.

Voor het verpompen van water dat abrasieve materialen bevat, zijn onze slib- en modderpompen zeer geschikt, uitgerust met een semi-vortex waaier en roerwerk in een sterke chroomlegering om verstopping van het slib te minimaliseren.

Voor vragen over onze serie dompelpompen kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Tapflo kantoor.

AFVOERPOMPEN

Pompen voor volledige drainage van vlakke oppervlakken waar geen opvangbak beschikbaar is. Bijvoorbeeld daken, parkeerplaatsen, faciliteiten en kelders.

Draingage pump SPT tapflo

SG SERIE - DRAINAGEPOMP

Drainagepomp die kan draineren tot een waterniveau van slechts 1 mm.

 

 Bekijk product 

 

SLIB- EN GIERPOMPEN

Pompen die slurry, slib, bentoniet en zand meevoeren en die vaak gebruikt worden in mijnen en groeven, bouw, tunnelbouw, industriële verwerking en huurvloten.

 

Slurry pump SFA tapflo

SFA Series - SLUDGE & SLURRY PUMP

Effectieve en compacte pomp voor licht modderig water.

 

 Bekijk product 

 

Slurry pump SBA tapflo

SBA-SERIE - SLUDGE & SLURRYP

Zware slibpomp met semi-vortexwaaier en roerwerk

 

 Bekijk product 

 

 

ONTWATERINGSPOMPEN

Ontwateringspompen voor bronwater, regenwater, grondwater, zand meevoerend water die veel gebruikt worden in mijnen en groeven, bouw, tunnelbouw, industriële verwerking en huurvloten

Draingage pump SK tapflo

SK SERIE - ONTWATERINGSPOMP

Compact ontwerp, uitzonderlijke duurzaamheid die op grote schaal wordt gebruikt in de civiele techniek

 

 Bekijk product 

 

Draingage pump Sb tapflo

SB-SERIE - ONTWATERINGSPOMP

De perfecte pomp voor algemene pompdoeleinden met niveauregeling

 

 Bekijk product