Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Weer een succesvol project voor een toonaangevende farmaceutische fabrikant met meerdere landen

Tapflo heeft dit jaar met succes één van de grootste projecten opgeleverd voor het ontwerp en de levering van een set pompskids voor een toonaangevende farmaceutische fabrikant in Europa. Deze pompskids zijn ontworpen voor een reeks van proces- en servicetoepassingen, zodat een groot aantal verschillende oplosmiddelen, zuren en farmaceutische afvalproducten veilig en efficiënt kunnen worden verpompt.

De klant vroeg ons om verschillende compacte pompskids voor grote geleidende PTFE en roestvrijstalen AODD pompen, dempers en luchtregelaars. Het was cruciaal om alle veelgeprezen kenmerken en voordelen van de Tapflo producten, zoals betrouwbaarheid, veiligheid, eenvoud en robuustheid, te behouden en deze te integreren in een ontwerp dat geschikt is voor gebruik in een moderne state-of-the-art farmaceutische productiefaciliteit.

Set of pumps

Tapflo was in staat om een geïntegreerde oplossing te bieden die alle verschillende vereisten combineerde in één complex pakket dat alles omvatte van ontwerp en 3D-modellering tot productie en levering, alles met volledige certificering en documentatie. Tijdens dit hele proces was het erg belangrijk om de klant betrokken te houden bij alle stadia van het productontwikkelingsproces, zodat onze klant precies kreeg wat hij nodig had, op de manier die hij wilde. Dit is iets waar Tapflo trots op is en wat ons een belangrijke voorsprong geeft op onze concurrenten.

Set of pumps

De geleverde set bevat:

  • TXY100-DTX100 – pomp met geïntegreerd luchtbehandelingssysteem en een demper op een frame
  • TXY200-DTX200 – pomp met geïntegreerd luchtbehandelingssysteem en een demper op een frame
  • TXBY200-DTX200 – pomp met geïntegreerd luchtbehandelingssysteem en een demper op een frame
  • TXY400-DTX400 – mobiele pomp met geïntegreerd luchtbehandelingssysteem en demper
  • TX820-DTX820 – de grootste roestvrijstalen Tapflo-pomp met geïntegreerd luchtbehandelingssysteem en een demper op een frame

Set of pumps

Mocht u een soortgelijke oplossing nodig hebben of op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften neem dan contact met ons op via info@tapflo.nl of neem contact op met uw lokale Tapflo dealer.