Tapflo
BROCHURES & MANUALS

CTH voor de distilleerderijindustrie

CTH for the distillery industry

Tapflo CTH (centrifugaal hygiënepomp) gemonteerd op troll S268X (industriële trolley) voor een eindklant voor de distilleerderij industrie. Dit op maat ontworpen mobiele systeem heeft FDA en ATEX certificaten.

De klant produceert hoogwaardige alcohol voor dranken. De klant had een oplossing nodig die kan worden gebruikt voor de langzame stroom van kleine hoeveelheden alcoholmaceraat en de zachte circulatie van alcoholmaceraat (op basis van vruchten) van verschillende smaak en kleur.

Tapflo ETO (Engineering To Order) team ontwierp en bood een oplossing met CTH pomp gemonteerd op een trolley en uitgerust met een ingebouwde ON/OFF schakelaar die in staat is om in ATEX zone te werken. Het is belangrijk op te merken dat ons ETO team een enorme ervaring heeft in het ontwerpen van mobiele, ATEX oplossingen en dat de prijzen zeer concurrerend zijn!

CTH for the distillery industry

Mocht u een soortgelijke oplossing nodig hebben of op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften, neem dan contact met ons op via info@tapflo.nl of neem contact op met uw lokale Tapflo dealer.