Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Tapflo Solutions ™

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn de meest gewenste eigenschappen van apparaten die in industriële processen worden toegepast. Om aan de behoeften van de klanten te voldoen, biedt Tapflo op maat gemaakte stromingssystemen van de hoogste kwaliteit.

Onze missie is het leveren van technische oplossingen die een goede functionaliteit en een stabiele werking in elke omgeving garanderen.

 

hvs

Systeem met hoge viscositeit (HVS)

Het HVS-vatenlossysteem is ontworpen voor de behandeling van zeer viskeuze vloeistoffen in zowel industriële als hygiënische toepassingen. Het systeem ledigt stoffen die in vaten worden vervoerd.
 
 

 Bekijk product 

 

 

hvs quattro

HVS Quattro

Vereenvoudig het lossen van zeer viskeuze vloeistoffen met ons High Viscosity System Quattro-type (HVS Quattro). Het is ontworpen voor toepassingen met grote volumes waarbij meerdere vaten (meestal vier) op pallets worden opgeslagen.
 
 

 Bekijk product 

 

 

hvs flexi

HVS Flexi

Het lossen van vaten met hoog viskeuze vloeistoffen is efficiënter en nauwkeuriger geworden met ons HVS Flexi-type (High Viscosity System Flexi). Dit systeem vereenvoudigt de taak en biedt automatisering en effectieve productbesparende functies.
 

 Bekijk product 

 

 

SLES Mixing Dilution Unit

SLES Meng- en Verdunningseenheid

SLES* is een organische chemische verbinding met uitstekende reinigende en schuimende eigenschappen. Daarom is het een ingrediënt van diverse detergenten, huishoudelijke producten, zepen en shampoos.
 
 

 Bekijk product 

 

 

 

SKID - Customised Process Units

SKID - PROCESEENHEDEN OP MAAT

Gebaseerd op een sterke ervaring in ontwerp en productie, biedt Tapflo een breed scala aan compacte procespompsystemen. Wij creëren eenheden die zijn toegespitst op bepaalde toepassingen in bepaalde industriële sectoren.
 

 Bekijk product 

Integrated Solutions

GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

Het combineren van verschillende stromingscomponenten in één complexe eenheid is een mogelijkheid om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen, die verband houden met: vereiste apparatuur & functionaliteit, beschikbare ruimte, positie van aansluitflenzen, mobiliteit
 

 Bekijk product 

Tank Units

TANKUNITS

Tapflo tankunits zijn perfect voor het opslaan en overbrengen of doseren van vloeistoffen in elke industrietak. Verschillende maten tanks en robuuste pompen in verschillende uitvoeringen zijn beschikbaar samen met aanvullende apparatuur.
 

 

 Bekijk product 

Electronic Batch Controller

 

Elektronische batchregelaar

De elektronische batchcontroller is een automatiseringsunit die ontworpen is om een batchproces uit te voeren.

In combinatie met Tapflo membraanpompen kan bijna elke vloeistof worden getransporteerd.
 

 Bekijk product 

 

 

Automation & Control solutions

AUTOMATISERING & CONTROLE OPLOSSINGEN

Tapflo kondigt met trots aan dat we ons aanbod hebben uitgebreid met automatisering & controle oplossingen. Door het gebruik van zowel pneumatische als elektrische apparatuur om de flow parameters te controleren, zijn wij in staat om veilig te werken met alle Tapflo pompunits.
 

 Bekijk product 

Insulating Covers

Isolerende deksels

Geluidsisolatie, thermische isolatie of zelfs pompverwarming in een hoes. Dit alles is nu beschikbaar bij Tapflo!
 
 
 
 
 

 Bekijk product