Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Luchtbediende membraanpompen

Tapflo membraanpompen behoren tot de meest veelzijdige pompen op de huidige markt. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende installaties in tal van toepassingen. Dankzij het eenvoudige werkingsprincipe, met een compact en betrouwbaar ontwerp, voldoen de Tapflo membraanpompen aan de eisen van zware industriële toepassingen.

 

PE & PTFE pumps

PE & PTFE POMPEN

Pompen van polyethyleen (PE) of zuivere PTFE zijn geschikt voor het verpompen van bijna alle soorten vloeistoffen, of ze nu viskeus zijn, chemisch agressief of vaste stoffen bevatten.

 

 Bekijk product 

 

Sanitary pumps

Sanitaire pompen

De Tapflo sanitaire serie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische en cosmetische industrie.

 

 Bekijk product 

 

Metal pumps

Metalen pompen

Het compacte, gladde en eenvoudige ontwerp is gebruikelijk voor deze serie. Beschikbare materialen zijn aluminium, gietijzer, roestvrij staal en met PTFE bekleed aluminium.
 

 

 Bekijk product 

 

Pharmaceutical pumps

Farmaceutische pompen

De farmaceutische serie wordt geproduceerd om de biotechnologische en farmaceutische industrie in talrijke toepassingen te bedienen.
 

 

 Bekijk product 

 

 

Aseptic pumps EHEDG certified

Aseptische pompen EHEDG gecertificeerd

De serie zal beschikbaar zijn in drie maten voor steriele toepassingen in voornamelijk de farmaceutische, biotechnologische en voedingsmiddelenindustrie.

 

 Bekijk product 

 

Powder pumps

Poeder pompen

De Tapflo membraanpomp voor poederoverdracht kan hetzelfde werk doen als veel complexe en grote poedersystemen. Het compacte ontwerp maakt het apparaat bovendien draagbaar.
 

 

 Bekijk product 

 

TC Intelligent pumps

TC intelligente pompen

Gebaseerd op standaard Tapflo luchtgedreven membraanpompen maar uitgerust met een power pack genaamd LEAP® Technology. De LEAP® technologie werd ontwikkeld voor toepassingen met een ultra laag debiet en hoge druk.

 

 Bekijk product 

 

Accessories

ACCESSOIRES

Bewakingssystemen. Besturingssystemen. Mobiele oplossingen voor pompeenheden en systemen. Filterregelaar & naaldventiel kit. Pneumixer

 

 

 Bekijk product