Tapflo
BROCHURES & MANUALS

Pneumatische “BATCH-CONTROL”

De volledig pneumatische ”Batch control” van Tapflo kan elke Tapflo AODD pomp aansturen om nauwkeurige en herhaalbare doseervolumes te produceren. Volledig programmeerbaar zodat u de batchhoeveelheid (TPUK-BP) of -tijd (TPUK-BT) kunt instellen. Ook verkrijgbaar met intern gemonteerde controle om ongeoorloofde aanpassingen te voorkomen (TPUK-BPI en TPUK-BTI).

Met de pneumatische batch-unit kunt u een bepaald aantal pompslagen instellen en verpompen - dit alles zonder elektriciteit. Het systeem is eenvoudig toe te passen op alle Tapflo pompen. Enkel de uitlaatdemper moet aangepast worden met een slangaansluiting.

TPUK-BP

De Pneumatische ”Batch control” is een volledig pneumatisch teller systeem dat de pompbewegingen registreert als een reeks lagedrukpulsen uit de luchtuitlaat van een AODD-pomp, waarbij de pomp wordt gestopt zodra een vooraf ingesteld aantal slagen is geregistreerd, zodat het volume van het door de pomp afgegeven product wordt gecontroleerd.

De vooraf ingestelde teller wordt extern gemonteerd, zodat de gebruiker de vooraf ingestelde waarde naar wens kan aanpassen.

Installatie TPUK-BP  
1: TPUK-BP batch besturing
2: AODD-pomp
3: Blokkerings-/naald ventiel
4: Geluiddemper met aansluiting/regelaar
P: Luchttoevoer naar niveau regeling
P1: Lucht toevoer naar pomp
TPUK-BP
TPUK-BP
 

TPUK-BPI

De vooraf bepaalde teller is intern gemonteerd, zodat de gebruiker de ingestelde waarde niet kan aanpassen. Toegang tot de vooraf bepaalde teller om de ingestelde waarde aan te passen wordt verkregen door met een schroevendraaier het scharnierende deksel te ontgrendelen.

TPUK-BPI
 

TPUK-BT

De Pneumatic Timed Batcher is een volledig pneumatische looptijdregelaar voor gebruik met een AODD-pomp. De pomp kan lokaal of op afstand worden gestart en stopt automatisch zodra de ingestelde tijd is verstreken, waardoor het volume van het door de pomp afgegeven product wordt geregeld.

De timer wordt extern gemonteerd, zodat de gebruiker de ingestelde tijd naar wens kan aanpassen.

Installatie TPUK-BT  
1: TPUK-BT tijdbatchregeling
2: AODD-pomp
3: Blokkerings-/naald ventiel
P: Lucht toevoer naar niveau regeling
P1: Lucht toevoer naar pomp
TPUK-BT
TPUK-BT
 

TPUK-BTI

De timer is intern gemonteerd, zodat de gebruiker de ingestelde tijd niet kan aanpassen.

Toegang tot de timer om de ingestelde tijd aan te passen wordt verkregen door met een schroevendraaier het scharnierende deksel te ontgrendelen.

TPUK-BTI