Tapflo
BROCHURES & MANUALS

CTS pompen uitvoering versies

 
 

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: Standaard - Industrieel (CTS I) en Hygiënisch (CTS H):

  • CTS H met uitstekende electro gepolijste oppervlakken, FDA goedgekeurde afdichtingen, hoge afwerking en mechanische sterkte, voldoen aan de eisen van voedsel en sanitaire toepassingen.
  • CTS I met AISI316L chemische weerstand en mechanische sterkte is een betrouwbare keuze voor industriële toepassingen.
 
 

TECHNISCHE GEGEVENS

  CTS-H CTS-I
EHEDG gecertificeerde producten
Het EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) certificaat bewijst dat het ontwerp voldoet aan de hygiënische richtlijnen. Verder zijn gecertificeerde producten getest op schone werking.
   
FDA §21 CFR 177 materialen
FDA (U.S. Food and Drug Administration) §21 CFR 177 geeft een lijst van polymeren, zoals rubber en plastic materialen die zijn goedgekeurd voor apparatuur die in contact komt met levensmiddelen.
STANDAARD  
EN 10204 traceerbaarheid van materialen
De EN 10204 norm geeft een checklist en traceerbaarheid van de materialen die in de apparatuur worden gebruikt. 2.1 is een algemene verklaring van overeenstemming met materiaalspecificaties, terwijl 3.1 specifieke traceerbaarheid biedt tot aan de batch van de staalfabriek (normaal gesproken alleen voor metalen die in contact komen met het product).
OPTIE OPTIE
EG-verordening 1935/2004
Deze EU-verordening is van toepassing op alle materialen die met levensmiddelen in contact komen, zoals metalen, kunststoffen en rubberen materialen. Zij vereist dat deze materialen veilig zijn, geëtiketteerd zijn met het glas-en-vork symbool, traceerbaar zijn in de hele productieketen (volgens bovenstaand EN 10204) en dat zij geproduceerd zijn volgens goede productiepraktijken (GMP).
STANDAARD  
CE-conformiteit
Een product dat als machine is geclassificeerd en het CE-merkteken draagt, voldoet aan de essentiële gezondheids- en veiligheidseisen van de EG-machinerichtlijn 2006/42/EEG.
STANDAARD STANDAARD
ATEX-richtlijn 94/9/EG
Apparatuur bedoeld en goedgekeurd voor veilig gebruik in een potentieel explosieve omgeving. De apparatuur is onderverdeeld in hoofdgroepen, categorieën, apparaat groepen en temperatuurklassen om de geschiktheid in de betreffende zone te bepalen.
OPTIE OPTIE